Verhagen traint kandidaten

Met de raadsverkiezingen in aantocht zijn alle politieke partijen druk bezig met de voorbereidingen. Naast campagnewerkzaamheden wordt er ook geïnvesteerd in de kennis en kunde van de aspirant raadsleden. Zo werden de kandidaten van het CDA Weert getraind door niemand minder dan voormalig minister en vicepremier Maxime Verhagen.

Lijsttrekker Hendrik Stals is erg blij met deze kansen: “Als CDA hechten we veel belang aan de kwaliteit van onze mensen. Daarom investeren we ook echt in onze kandidaten. We hebben een groot landelijk netwerk waar enorm veel ervaring in zit. Van die kracht maken we graag gebruik!” In de CDA fractiekamer in het Tweede Kamergebouw in Den Haag volgden de Weertenaren een masterclass over communicatie, strategie en onderhandelingstechniek. “Maxime Verhagen is een politicus met een schat aan ervaring op het gebied van onderhandelingen, het is geweldig om hem aan het woord te horen”, aldus de lijsttrekker.

Enkele weken geleden volgden de kandidaten een gedachtegoedtraining van voormalig gouverneur Leon Frissen en binnenkort volgt er nog een sessie met oud Tweede Kamerlid Ger Koopmans. Hendrik Stals: “Op deze manier laten we onze mensen vanuit de praktijk kennis maken met politiek in de breedste zin van het woord”, een prachtige voorbereiding op het werk in de Weerter gemeenteraad”.