Gewonden bij ongeval A2

Foto’s – Zondag- op maandagnacht omstreeks 2.41 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de snelweg A2 tussen Eindhoven en Weert.

Ter hoogte van de frisdrankfabriek in Maarheeze (hm-paal R 184,0) had een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een auto was van de weg geraakt, tegen een bomenrij gebotst en gaan tollen in de berm. Het gevolg was twee gewonden en een ravage van zand en brokstukken op de snelweg.

De twee inzittenden raakten gewond en werden ter plaatse behandeld aan hun verwondingen. Ook een ambulance uit Weert was ter plaatse. De slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Ten gevolge van het ongeval moest de snelweg A2 van Leende tot Weert volledig worden afgesloten. Een veegwagen van Rijkswaterstaat kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen. Waarschijnlijk wordt de snelweg nog voor de ochtendspits vrijgegeven.