Foto’s – Zondag- op maandagnacht omstreeks 2.41 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de snelweg A2 tussen Eindhoven en Weert.

Ter hoogte van de frisdrankfabriek in Maarheeze (hm-paal R 184,0) had een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een auto was van de weg geraakt, tegen een bomenrij gebotst en gaan tollen in de berm. Het gevolg was twee gewonden en een ravage van zand en brokstukken op de snelweg.

De twee inzittenden raakten gewond en werden ter plaatse behandeld aan hun verwondingen. Ook een ambulance uit Weert was ter plaatse. De slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Ten gevolge van het ongeval moest de snelweg A2 van Leende tot Weert volledig worden afgesloten. Een veegwagen van Rijkswaterstaat kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen. Waarschijnlijk wordt de snelweg nog voor de ochtendspits vrijgegeven.

7 REACTIES

  1. Als ik die foto’s zie, dan kun je maar 1 conclusie trekken : Ze hebben een engeltje op hun schouder gehad. Beterschap.!!!!

  2. Wat een ravage…

    Ziet er uit alsof die dacht “Het is midden in de nacht, er is niemand op de weg, dus gas op de plank!”

  3. Klotskop, ik enk eerder dat bestuurder in slaap is gevallen. Hij is van de weggeraakt, boompjes geraakt en gaan tollen.

    Ik wens de beide inzittenden Beterschap!

Comments are closed.