Nieuw jongerenfestival

Speciaal voor jongeren is het evenement Go Refresh toegevoegd aan het programma van Weert 600 jaar stad. Go Refresh is een tweedaags muziekevent dat, aansluitend aan de braderie, op vrijdag 4 juli begint met een avondvullend muziekprogramma bestaande uit bands. Op zaterdag 5 juli gaat het event verder met mix van breakdance battles en optredens van dj’s.

De initiatiefnemers Raymond Truijen, Lorette Winters, Dave Peeters en Eloy Stroek dienden bij de organisatie van Weert 600 jaar stad het idee in om een muziekevent voor jongeren te organiseren. In samenwerking met Mark Vialle zijn deze plannen uitgewerkt tot Go Refresh, een nieuw evenement voor Weert speciaal voor jongeren in de leeftijd van 10 tot 30 jaar.

Vrijdagavond 4 juli start vanaf 18.00 uur het avondvullend programma met optredens van één of meerdere bands op de Oelemarkt. Zaterdag 5 juli is van 14.00 tot 18.30 uur een uitgebreide breakdance battle, waarbij een jury de performances beoordeelt. Na 18.30 uur treden er dj’s op, laat dansschool Refresh zien wat ze in huis heeft en verzorgt een top DJ de rest van de avond.