Vast contract Q-DJ Joep

Sommige Weertenaren weten het ver te schoppen. Zo ook Joep Roelofsen uit Weert. Q-Music in Amsterdam bood hem afgelopen week een vast contact aan.

Joep startte als radio-dj bij Weert FM. In 2009 vertrok hij naar Curaçao waar hij de ochtendshow van 6 tot 10 uur op Paradise FM presenteerde. Begin 2011 keerde hij terug naar Nederland en werd hij aangenomen bij Q-music. In eerste instantie was hij invaller in de nachtelijke uren en inmiddels behoort hij tot het vaste DJ-team. Sinds september 2013 is Roelofsen in het weekend te horen en presenteert hij nog één nachtprogramma.

De Weertenaar pendelt nog altijd op en neer tussen Amsterdam en Weert, maar dat doet hij met veel plezier. Ook weet hij uitstekend zijn Weerter dialect om te zetten in een fijne “ABN-radiostem” en vervolgens een mooi radioprogramma te presenteren. Die flexibiliteit en dat plezier is ook bij Q-Music niet onopgemerkt gebleven en dus blijft de naam Joep Roelofsen staan in de programmering.

Prijsvraag:
Dit succes moet gevierd worden. Joep mag van Q-music via Weertdegekste.nl 2 kaarten verloten voor de Foute Party van Q-music. Op vrijdag 27 juni 2014 gaat het weer helemaal los in de Brabanthallen in Den Bosch. Dik 10.000 fout verklede mensen gaan uit hun dak tijdens de Foute Party. Vorig jaar stonden Mental Theo, Captain Jack, 2 Brothers On The 4th Floor en Gebroeders Ko op het podium en natuurlijk de Q-dj’s die feestelijk fout draaiden en er een onvergetelijke party van maakten!

De line-up voor 2014 blijft nog even geheim, maar ook dit jaar belooft weer een groot feest te worden! Tickets bestel je via www.Q-music.nl en/of doe mee met de prijsvraag.

Klik hier voor de prijsvraag:
https://www.weertdegekste.nl/prijsvraag/.

Bekijk een sfeerimpressie van de Foute Party: http://youtu.be/R4tefzh1S1k