Afsluiting Parallelweg

De werkzaamheden ten behoeve van de herinrichting van het Stadhuis- en Stationsgebeid gaan een nieuwe fase in.

De werkzaamheden aan de Drehmansstraat worden op maandag 10 maart 2014 hervat. De straat richting de Sint Paulusstraat wordt in delen aangepakt. Naar verwachting zullen de werkzaamheden in deze straat eind april gereed zijn.

Vanaf 10 maart wordt de Parallelweg afgesloten in beide richtingen voor gemotoriseerd verkeer tussen Stationsplein en Driesveldlaan. Fietsers en voetgangers krijgen echter wel doorgang. Deze werkzaamheden zullen tevens naar verwachting eind april gereed zijn.

De Driesveldlaan zal op donderdag 6 maart a.s. vanaf 7.00 uur ook in zijn geheel afgesloten zijn ter hoogte van de Parallelweg. Hier voert men dan kabel- en leidingswerkzaamheden uit.

Op 13 en 14 maart is de Driesveldlaan wederom in zijn geheel afgesloten voor het verkeer in verband met asfalteringswerkzaamheden. Bewoners aan de Smeetspassage en leveranciers van de omliggende zaken zullen elders moeten parkeren. De werkzaamheden voor de Driesveldlaan zullen naar verwachting eind maart gereed zijn. Daarna wordt gestart met o.a. het stationsplein.

kaart_omleidingen_10maart

Meer info: www.wijwerkenaanweert.nl