Foto’s – Zaterdag omstreeks 10.30 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de snelweg A2 bij Weert / Nederweert.

Ter hoogte van hectometerpaal L 191.9 was een personenauto achterop een vrachtwagen gebotst. Een van de inzittenden raakte gewond bij het ongeval. Een ambulance was snel ter plaatse en stabiliseerde het slachtoffer. Het slachtoffer en andere inzittenden uit Frankrijk zijn met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval zorgde voor een flinke ravage. Enkele meters verderop lagen de brokstukken verspreid over de rijstrook. Een deel van de vrachtwagenbumper was achtergebleven in de motor van de personenauto.

Het verkeer ondervond hinder van het ongeval. Er ontstond een file van 3 kilometer. De auto is afgesleept door een berger en de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

5 REACTIES

  1. Sorry mer waat mojje noow mer naouws vurbeej Ospel ?!

    As dejje niks hedt binnen Wieërt meldj dan niks.

    Jao jao sorry ich heb gedronken i.v.m, mer toch !

Comments are closed.