Foto’s – Woensdag omstreeks 7.14 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Diesterbaan.

Ter hoogte van het mobilisatiecomplex van Defensie was een auto van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. Omdat de aard van de verwondingen niet direct duidelijk was werd ook de brandweer gealarmeerd voor een mogelijke technische bevrijding. Het slachtoffer wist uiteindelijk zelfstanding uit het voertuig te komen.

Medewerkers van de ambulancedienst hebben de man ter plaatse nagekeken op verwondingen. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de auto ‘onklaar’ gemaakt door de accu te demonteren. De auto is afgesleept door een berger.

20 REACTIES

 1. tinus je zult het zelf zijn die zoiets gebeurt en er komt een agent kijken en zegt ach het is maar een deukje terwijl je met je st???? kop tegen de vooruit bent gevlogen denk daar maar eens aan :dokter

 2. Het zekere voor het onzekere. Als meneer iets had gebroken in zijn rug of nek dan had de brandweer snel kunnen helpen. Snel maar secuur handelen is dan noodzakelijk. Gelukkig is dat nu niet het geval geweest.

 3. Dan heb je je gordel niet om,en er zit tegenwoordig airbags in de auto een stuk of 4 op zijn minst en zeker bij die auto.

 4. Beste Lezers,
  ik woon in Belgie en inmiddels nu alweer 7 jaar rij ik op de Diesterbaan richting NL.
  Wat maak je zoal mee…..Kippen,honden,katten en idd ook eekhoorntjes kom ik wel eens tegen. Vanmorgen was het een overstekende kat de veroorzaker die nog twijfelde om wel of niet over te steken. Hij stak dus wel over….om vervolgens weer terug te rennen naar de overkant terwijl ik hem passeerde. Gevolg….resultaat…

  Geen alcohol,bellen,appen of wat dan ook is het gevolg geweest van de confrontatie met de boom.

  Oh ja……kat leeft nog

 5. Dan heb jij echt pech met wat je tegenkomt want ik kom er al ruim 15 jaar dagelijks en heb hooguit een keer een eekhoorn of sporadisch onze eigen kat gezien…

  Maar het zal je maar net een keer gebeuren dat je te ver uitwijkt.. heel vervelend.

 6. sjoerd je kan daar dan best wonen.
  maar ik heb op die weg ook al eens iets meegemaakt,net voorbij de bocht van het mopcomplex moest ik op de rem voor enkele loslopende paarden.waard :boos oor ik toch echt flink van geschrokken ben.En JIJ maakt nooit iets mee.slaap je soms veel?

 7. Ik weet niet of je te hard hebt gereden waardoor een uitwijkmanoeuvre tot dit resultaat heeft geleid, maar veel van je ‘Belgische vrienden’ menen de Diesterbaan, en de Parklaan, als race-circuit te moeten gebruiken. Dat er niet nog veel vaker grotere ongelukken gebeuren is een waar wonder. En ik kan het weten want ik woon al 13 jaar langs de Parklaan en erger me al even lang aan al die idioten, vaak met te grote wagens, die maar niet (willen) snappen dat er kinderen in de wijken langs de genoemde banen spelen. Mijn reactie is misschien gericht aan de verkeerde, dat kan ik niet inschatten want ik heb de aanrijding niet zien gebeuren, maar vond wel dat ik mijn mening over het gebruik van de Diesterbaan en de Parklaan via deze weg kenbaar moest maken.

 8. Ze rijden daar echt als gekken op de diesterbaan.
  En het zal mij niks verwonderen als er snel weer een ongeluk gebeurd.
  En onze belgie’s buren kunen ook geen borden lezen.
  70 is 70km en NIET 160km. wegpiraten

Comments are closed.