Foto’s – De hulpdiensten zijn zondag omstreeks 7.53 uur gealarmeerd voor een auto te water in het kanaal Wessem-Nederweert.

Nabij de Kelperbrug ter hoogte van kilometerraai 10,5 stond een personenauto met zijn neus in het water. Er zaten geen personen meer in het voertuig. De brandweer van Grathem, Hunsel en Roermond werden gealarmeerd om de auto te bergen. Uit voorzorg kwam ook een ambulance ter plaatse.

De auto is afgesleept door een berger. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

10 REACTIES

 1. Brandweer van Roermond? Kelper-brug sluit zowat aan met Leuken.Waarom is de brandweer van Weert er niet? Volgens mij is dat maar ongeveer 5 kilometer en Roermond 15 – 20 kilometer vanaf de Kelperbrug. Sorry maar die logica ontgaat me? Kan iemand van de brandweer dat toelichten?

 2. Ik vermoed een managementfaal. Heb gehoord van een huidig gemeenteraadslid dat ze flink aan het stunten zijn in Venlo. Complimenten overigens voor de heren brandweerlieden zelf.

 3. @Mins van Antje. Wellicht hoeft er geen logica in te zitten en zal er vast een andere goede reden voor zijn waarom Weert er niet is. Ze zullen vast zelf goed weten wat dichterbij is en er zal niet aan te hoeven worden getwijfeld dat er op een juiste manier is gehandeld.

 4. Dit gaat erg vervelen hoor. Tis tijdvoorverandering. Doe je naam eer aan en hou op met zeuren over de hulpverlening. Ik hoop dat je ze nooit nodig hebt!

 5. Het kan miscommunicatie zijn geweest, maar dan nog.
  Hoeveel auto’s zijn daar niet al uit het water gevist, met of zonder slachtoffers?

  Kan me dus voorstellen dat er meteen opgeschaald is geworden om eventueel effectiever levens te redden.

  Aan de andere kant, de melding komt op zondagmorgen om 07:53 uur binnen, Inzittende(n) niet aanwezig, en die weg is een sluiproute. M.i. zit er een Ć©Ć©n of ander luchtje aan, of zoiets.

Comments are closed.