Muntpassage in magazine

Foto’s – Vandaag werd het nieuwe lentenummer van het stadsmagazine ‘Met ons. In Weert’ door burgemeester Jos Heijmans uitgereikt aan het bestuur van Winkelcentrum de Munt.

In mei is het namelijk 40 jaar geleden dat de Muntpassage werd geopend. In het stadsmagazine dan ook volop aandacht voor dit jubileum. Daarnaast is er ook veel aandacht voor het jubileumjaar 2014, het jaar dat Weert viert dat het al 600 jaar een stad is!

Deze editie omvat o.a.:

  • Rogsteakerslegende 2.014
  • Art Spectrum
  • Ridders, vuurspuwers en handelaren
  • Het sterrendiner
  • Weert Triathlonstad
  • Pinksterculiance
  • NK Outdoor handboogschieten
  • Golfen in het groen

De uitreiking vondplaats op het AH-plein in de Muntpassage. Het stadmagazine is deze keer een superdik nummer van maar liefst 40 pagina’s. Het magazine wordt huis aan huis verspreid in de gemeente Weert, Nederweert, Cranendonck, Leudal, Maasgouw, Someren, Meijel, Heeze-Leende, Bocholt, Bree, Kinrooi Hamont en Maaseik en heeft een oplage 117.000 exemplaren.