Veel animo Rommelroute

De voorbereidingen voor de RommelRoute Leuken zijn in volle gang en de aanmeldingen blijven dagelijks binnen komen. Inmiddels is het aantal aanmeldingen de 300 ruim gepasseerd. Hiermee is het aantal deelnemers van de 1e editie bijna geëvenaard. Deelnemers (bewoners van Leuken en commerciële en maatschappelijke organisaties) kunnen zich tot 23 maart a.s. aanmelden.

De RommelRoute wordt voor de tweede keer door Wijkraad Leuken georganiseerd. De 1e editie van april 2013 was een enorm succes. Tijdens de rommelroute kunnen bewoners van Leuken 2e hands spullen vanuit huis, tuin, oprit of garage verkopen. Dus geen gesleep naar rommelmarkt of koninginnenmarkt. De rommelroute zal dit jaar plaats vinden op zondag 6 april as. op heel Leuken (incl. Vrouwenhof) in Weert van 11:00 uur tot 16:00 uur.

Naast de rommelmarkt door de wijk heen zullen er tijdens de Rommelroute nog veel meer activiteiten worden georganiseerd. Zo hebben verenigingen de mogelijkheid om zich te presenteren om zo bijvoorbeeld nieuwe leden te werven en zal er op diverse locaties in de wijk ruimte zijn voor commerciële verkoop in de vorm van een braderie. En tot slot zal men door de wijk heen ook proberen enkele terrassen te realiseren, zodat bezoekers tijdens hun bezoek ook kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Voor meer informatie of inschrijving kijk op de website www.rommelrouteleuken.nl. Ook kun je via de website inschrijven voor de nieuwsbrief, zo blijf je volledig op de hoogte. Verder kun je de Facebookpagina LeukenWeert liken en de wijkraad volgen op twitter @LeukenWeert. Voor vragen kunt mailen naar [email protected]