Power Vrouwen in actie

Foto’s – Vandaag zijn het de ondernemende vrouwen uit Weert die hun spierballen laten zien. In het voormalig pand van Jacobs Koppers in de Langstraat vindt tijdens koopzondag het shop-in-shop event van de Power Vrouwen plaats.

Shop-in-shop is een formule waar meerdere ondernemers samen in één winkelpand hun producten of diensten aanbieden. Ze hebben wel ieder hun eigen ‘shop’ maar zitten samen in één pand. Een shop-in-shop dus. De organisatoren van Power Vrouwen kozen bewust voor het organiseren van evenement in een leegstaand pand in de Weerter binnenstad. Met als achterliggende gedachte het aanpakken van de leegstand in Weert en het zoeken naar nieuwe creatieve oplossingen waar zowel de ondernemers, makelaars, pandeigenaren én de consument graag beleving en de vruchten van moeten plukken.

De afgelopen weken is men druk doende geweest met de voorbereidingen. Afgelopen vrijdag vond de opbouw plaats en zaterdag richtten de eerste ondernemers – met hulp van de mannen – hun stand in.

Iedereen is van harte uitgenodigd om vanmiddag tussen 11.00 en 18.00 uur een kijkje te komen nemen. Beleef de unieke sfeer en sta versteld van de krachten die de vrouwelijke ondernemers uit Weert hebben.

Power Vrouwen: een shop-in-shop event
Koopzondag 30 maart 2014
Langstraat 35-39 – Weert (voormalig pand Jacobs Koppers)
Van 11:00 – 18:00 uur
Gratis entree