Foto’s – De brandweer en politie zijn donderdag omstreeks 16.53 uur gealarmeerd voor een incident op de Maaspoort.

Momenteel vinden bij het pand van voormalig café Wijnen sloopwerkzaamheden plaats. Er werd – per ongeluk – iets meer gesloopt dan de bedoeling was. Boven de weg hangen kabels waaraan ‘s winters de sfeerverlichting hangt en momenteel Weert 600 vaandels. Een van de kabels was door een graafmachine omlaag getrokken waarbij ook een stuk gevel naar beneden kwam. Een deel van de gevelstenen kwam terecht op een geparkeerde auto.

Bij het incident raakte niemand gewond. De geparkeerde auto raakte flink beschadigd. De brandweer kwam ter plaatse om de nog loszittende stenen te verwijderen. De politie onderzoekt de toedracht van het incident.

5 REACTIES

  1. De de graafmachinist heeft zitten te slapen.
    Deze kunnen dan beter ergens laten werken waar je niks kunt raken op de hei bv.

  2. Slopen is ook een kunst, kijk maar naar de politiek in Weert die mensen tot op het bot sloopt en dat tot kunst heeft verheven.

Comments are closed.