Foto’s – Huupkens heeft woensdag te horen gekregen dat zij wederom in de top 5 van beste ijssalons van Nederland behoren. De bekendmaking vond plaats in het bijzijn van burgemeester Heijmans en Wethouder Cardinaal.

Van de 600 ijssalons stond Huupkens samen met 4 andere ijssalons in de finale van de verkiezing Beste IJssalon van Nederland. Van der Poel’s ijs te Hengelo, Clevers IJssalons te Grubbenvorst, IJs en Spijs te Haps en Luciano’s IJs stonden in de landelijke finale waarvan woensdag de spannende ontknoping volgde. IJssalon van der Poel uit Enschede ging er uiteindelijk met de titel vandoor.

De ijssalons werden beoordeeld op de toepassing van de hygiënische aspecten, klantvriendelijkheid en communicatie binnen hun bedrijf. Vorig jaar werd de titel gewonnen door IJssalon Florence in Nederweert, Huupkens werd tweede.