Gastvrij ontvangst molens

Het team gastvrouwen en gastheren dat bij Molen- stichting Weerterland de bezoekers op de molens ontvangt en rondleidt, is na zaterdag verder uitgebreid. Zaterdag hebben we Dini Kateman, John Gubbels (l) en Pierre van der Lans (r) in het team mogen verwelkomen. Zij gaan vanaf nu ook rondleidingen verzorgen op de windmolens in Weert, Tungelroy en Stramproy.

Het drietal heeft de afgelopen maanden uitgebreid met de molens kennis gemaakt. Ze werden bij deze introductie intensief begeleid door twee instructeurs van de weerter molenstichting: Louis Morre en Pierre Beenders.

Heeft u ook interesse om molengastvrouw of molengastheer te worden? Neem dan even contact met de Weerter molenstichting op. Zij zullen u graag welkom heten. Vanwege uitbreiding van de molenactiviteiten en de eventuele openstelling van molens ook op andere dagen dan de zaterdagen, zoekt Weerterland de komende tijd nog enkele gastvrouwen/gastheren extra. Vooral ook mensen die op doordeweekse dagen of bv altijd op zondagen beschikbaar zijn om molenbezoeken te begeleiden, zijn extra welkom.

Aanmelden kan via de speciale website van de molenstichting Weerterland: http://www.molensinweert.nl/vrijwillig_molenaars.htm.