Nieuw asfalt Singel

Foto’s – Een bouwproject dat tussentijds geen vertraging oploopt, hoor je vrij weinig. Voor de tussenfase van de herinrichting van het Stadhuisgebied lijkt dat te gaan lukken.

Aannemer Van Boekel beloofde destijds dat op 15 maart 2014 de koetsoptocht van de jaarlijkse Paardendag over de gehele singelring zou kunnen rijden. Hoewel mensen eerder deze week dachten, “dat zal niet gebeuren”, lijkt het erop dat de aannemer de belofte kan waarmaken.

Met man en macht is men afgelopen weken druk bezig geweest met het vervangen van de riolering en het opnieuw aanleggen van deel Singel. Donderdag is men gestart met de asfalteringswerkzaamheden. Deze worden naar verwachting vrijdag voltooid waarna op zaterdag de Singel weer geheel bereikbaar is voor het verkeer. Het vervangen van de trottoir zal overigens wel op een later moment plaatsvinden, maar dat was ook gecommuniceerd.

Intussen is men ook begonnen met de werkzaamheden aan de Parallelweg.

Een kleine sfeerimpressie: