Maarheeze – Nog snel even onder de dalende spoorbomen door is twee automobilisten in Maarheeze vanochtend duur komen te staan, zo meldt de plaatselijke wijkagent.

De automobilisten negeerden ter hoogte van het NS-station in Maarheeze de rode lichten bij de overweg om nog snel over te steken. In alle haast zagen ze de politie over het hoofd die de automobilisten staande hield. Ze kregen elk een bekeuring van € 230,-

Rood licht negeren is niet alleen duur, maar ook levensgevaarlijk. Een slogan van ProRail luidt dan ook: ‘Je kan beter wachten voor het leven, dan haasten voor de dood’.

10 REACTIES

  1. Dat krijg je door de dagelijkse wantoestanden op de A2. Mensen moeten toch nog op enige manier op hun werk komen in Eindhoven, dan maar via kust en vliegwerk via sluiproutes.

  2. En zo hoort het ook!! Don’t fuck with trains!!
    afgezien van het feit, dat je de machinisten een hartwip bezorgt!!
    als oud-brandweerman heb ik al zat van die klojo’s aan stukken, op kunnen ruimen ; van een trein win je het niet!!

  3. Onzin. Als je die ‘wantoestanden’ wilt ontwijken moet je gewoon vroeger van huis vertrekken. Kunst en vliegwerk op de sluiproutes brengt o.a. schoolgaande kinderen in gevaar en sommigen blijkbaar ook zichzelf in gevaar.

  4. Je kunt ook binnendoor rijden zonder rare fratsen uit te halen. Kunst en vliegwerk is nergens voor nodig. Is alleen maar gevaarlijk voor iedereen! En vaak zijn medeweggebruikers daar de dupe van!

  5. Lekker lomp net goed die bekeuringen. Je auto tegen of onder een trein parkeren is geen pretje.Mensen kunnen soms zo lomp zijn als ze haast hebben gaan ze hun eigen leven riskeren voor die paar minuutjes( nog geen eens) tijdswinst denken ze dan. Straks liggen ze onder een trein of tegen een trein en liggen ze in puzzelstukjes uitelkaar gereten.Die slagbomen gaan niet naar beneden voor de kat zijn viool ,dat is echt niet voor de sier hoor.Die boete had nog hoger mogen zijn.

  6. Drukte makers dit bevorderd de economie dat ze maar allemaal van die onzin toeren uithalen dan komen de werkelozen, die wel graag leven, ook nog eens aan een baan. Druk maken om mensen die levensmoe zijn om 1 minuut te winnen pfff laat gaan laat gaan! Respect voor de machinist.

Comments are closed.