Tunnels tijdelijk dicht

Van 1 april t/m 30 april aanstaande is de stationstunnel in het kader van de herinrichting stations- en stadhuisomgeving afgesloten voor gemotoriseerd verkeer én fietsers. Alleen voetgangers behouden doorgang.

De afsluiting is nodig om in en naast de rijbaan nieuwe kabels en leidingen aan te brengen en om een nieuw riool te leggen. Ook wordt het asfalt vervangen en een nieuwe verkeersregelinstallatie geplaatst.

Tegelijkertijd met de stationstunnel wordt in het kader van de Houtstraatlossing het “spoortunneltje” Straevenweg voor gemotoriseerd verkeer afgesloten tot medio mei. Fietsers en voetgangers houden wel doorgang. Hier wordt een nieuw riool gelegd en de openbare ruimte wordt heringericht.

Meer info op http://www.wijwerkenaanweert.nl/news/19/tunnels-afgesloten.html. Op de kaartjes in bovengenoemde link tevens de in deze periode geldende omleidingsroutes voor gemotoriseerd verkeer en fietsers.