Foto’s – Vandaag opende Huupkens IJS aan de Biest aan deuren van de hernieuwde ijssalon. Vanwege het prachtige voorjaarsweer vond een deel van de opening van het stadspark plaats.

Aan wethouder John Cardinaal was de eer weggelegd om de vernieuwde ijssalon te openen. Voordat de deuren open gingen vonden er enkele korte toespraken plaats. Huupkens is al 75 jaar thuis in Weert en daar werd natuurlijk even bij stil gestaan. Tevens werd verteld over de nieuwe houten picknickbankjes in het park. Hier kunnen de wandelaars onder het genot van een ijsje rustig zitten en genieten.

De sleutel van het pand kwam vanuit de lucht aangevlogen middels een drone. John Cardinaal opende vervolgens samen met Gerty en Wil koppen de deuren waarna het publiek binnenstroomde voor een gratis Antje van de Statie ijsje. Het publiek genoot zichtbaar van de smakelijke traktatie.