Hulp Truck Run gezocht

Op zondag 7 september organiseert de Stichting Truck Run Weert haar 4e Truckrun in en rondom Weert.

Deze dag is een waar feest voor de bijrijders mensen met een beperking. Om deze tourtocht goed en veilig laten te verlopen heeft de organisatie van de Truckrun veel vrijwilligers nodig waaronder ook verkeersregelaars. De verkeersregelaars dienen wel in bezit te zijn van een geldig certificaat of bereidt zijn om deze te halen.

Het behalen van een certificaat kan via e-learning. Naast de routebeveiliging heeft de organisatie veel vrijwilligers nodig voor o.a. de inschrijvingen en voor het horecapaviljoen.

Wanneer je deel wil nemen als vrijwilliger of als verkeersregelaar aan de Truck Run Weert, waar de organisatie op hoopt, schrijf je dan zo snel mogelijk in via de website http://www.truckrunweert.nl voor meer informatie kun je mailen naar [email protected] of bellen mag ook tel.: Johan Wouters 06-29017534

Meer informatie: www.truckrunweert.nl