Weert geniet

Foto’s – Veel lachende gezichten vandaag in Weert. De mensen trokken er massaal op uit om elders buiten te genieten van het vroegtijdige lenteweer. Het warme weer was goed voor een record. In Weert werden uiterst uitzonderlijke temperaturen van 21 graden gemeten.

De ijssalons openden dit weekend allemaal voor het eerst hun deuren. Een schot in de roos, want er stonden overal flinke wachtrijen. Ook de terrassen zaten overvol. Er werd volop genoten van een drankje in de warme lentezon.

Ook in natuurgebied de IJzeren Man was het goed toeven van mens en dier. Veel wandelaars waren met hun familie en honden op pad. Er werd dan ook genoten in de bossen en bij de waterplas van de IJzeren Man. Ook bij Kinderpretland was het genieten voor de kinderen die weer hun energie kwijt konden.

Deze foto’s zijn binnenkort te downloaden via de facebookpagina van MetOnsInWeert.nl.