Willeke Alberti naar Weert

Update – Willeke Alberti verzorgt twee optredens voor de cliënten van zorgcentrum Rust in Roy in Stramproy en zorgcentrum Hieronymus in Weert. Op 27 maart verblijdt zij een uur lang de harten van de senioren in Hieronymus met haar bekende successen. Op 20 juni zal ze Rust in Roy bezoeken.

De Amsterdamse zangeres maakte naam en faam met duetten met haar vader Willy Alberti en kende diverse solosuccessen. Beide optredens zijn mogelijk dankzij het Nationaal Ouderenfonds en de Willeke Alberti Foundation. Deze stichting streeft ernaar zoveel mogelijk zieke kinderen, senioren, zieken en minder validen in ziekenhuizen en instellingen te helpen door hen uit een dip of isolement te halen. Dat kan door hen te laten genieten van speciale kleinschalige optredens en vele andere manieren. Willeke ontving voor haar belangeloze optredens de Majoor Bosshardt Prijs.

De Stichting Land van Horne is een organisatie voor verzorging, verpleging en thuiszorg. Met ruim 2.000 medewerkers en 1.200 vrijwilligers biedt de stichting (thuis)zorg en aanvullende diensten in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Cranendonck en Someren.