Aftrap Gilde GO!Battle

Foto’s – GO! Battle is al jarenlang een succesvol en bijzonder stageproject van Gilde Opleidingen voor het goede doel. Het laat studenten Assistent communicatiemedewerker en Marketingmedewerker ervaren waar het in het bedrijfsleven om draait. Lef tonen. Strak plannen. Afspraken nakomen. Verantwoord met geld omgaan. Tactische beslissingen nemen. De officiële aftrap was op dinsdag 8 april 2014.

Drie groepen studenten organiseren diverse evenementen in Weert om geld op te halen voor het goede doel het St. Franciscus Hospice in Weert. Iedere groep wordt begeleid door twee coaches uit het bedrijfsleven en medewerkers van Gilde Opleidingen. Rabobank en de gemeente Weert zorgen voor de financiële ondersteuning.

Agenda GO! Battle
– 8 april Aftrap
– 8 mei Go/No go
– 1 juli Finale