Het thema van de Architectuurprijs 2014 voor Weert en Nederweert is ‘zorg’. Zorggebouwen, zoals woonzorgcomplexen (wozoco’s), huisartsenpraktijken, apotheken en gebouwen voor begeleid wonen komen dit jaar in aanmerking. Dat kan zowel gehele nieuwbouw zijn als grote uitbreidingen.

Dag van de Architectuur
Op 29 juni a.s. is de uitreiking van zowel de Architectuurprijs als de Publieksprijs. Daarvoor zijn nominaties nodig. De werkgroep Architectuurlijk Weert roept iedereen op een architectonisch bijzonder zorggebouw te nomineren. Uit de voorgedragen projecten maakt de werkgroep Architectuurlijk Weert een selectie. Deze selectie komt in een van de huis-aan-huisbladen en op de website www.architectuurlijkweert.nl. Op deze nominaties kan worden gestemd op de Weerter weekmarkt van 14 juni en via de website.

Indienen nominaties
Jouw nominatie dien je voor 1 mei a.s. in via [email protected] of per post aan Noordkade 48a, 6003 NG Weert. Jouw aanmelding bevat tenminste het adres van het zorggebouw. Rechtenvrije foto’s zijn ook welkom.

Bijschrift bij de foto:
Zorggebouw uit de Weerter geschiedenis: het St. Jans Gasthuis aan de Boerhaavestraat anno 1935 (foto: Gemeentearchief Weert).

1 REACTIE

Comments are closed.