Foto’s – De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 0.02 uur gealarmeerd voor een ongeval op de snelweg A2 nabij Weert.

In de rijrichting van Maastricht richting Eindhoven was ter hoogte van hectometerpaal 206,1 nabij de Kelperbrug, een personenauto in de berm beland. De hulpdiensten troffen de zwaar beschadigde auto aan naast de snelweg, echter zonder slachtoffer. De bestuurder was er vandoor gegaan. De brandweer was ter plaatse, maar hoefde niet over te gaan tot een technische bevrijding. Ook de ambulance kon onverrichter zake terugkeren.

Een vrachtwagenchauffeur meldde zich enkele ogenblikken later bij de plek waar het ongeval had plaatsgevonden. Bij het AC-restaurant / tankstation stond zijn beschadigde vrachtwagen. Het bleek dat de personenauto achterop de vrachtwagen was gereden. De oplegger van de vrachtwagen was aan de achterzijde beschadigd.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Het is onbekend of de bestuurder en/of andere inzittenden van de personenauto inmiddels zijn getraceerd.

3 REACTIES

  1. Vaag… en als ik naar de voorruit kijk, dan lijkt het alsof er ook nog een passagier in zat en zowel hij/zij als de bestuurder geen gordel droeg…

    Lijkt op joy-riding of autodiefstal, misschien wel de combi van beiden… en aan de personenauto te zien is het aardig hard gegaan.

Comments are closed.