Foto’s – Als sportiefste gemeente van Nederland heeft Weert heeft veel te bieden. Toch kan het aanbod aan sporten uitgebreid worden. Zo is er voor ieder wat wils. Onlangs is BJJ Limburg gestart in Weert.

Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) is een zelfverdedigingssport waarbij de nadruk ligt op het grondgevecht. Naast dat er bij deze sport aandacht wordt besteedt aan worpen uit het judo en worstelen, ligt de focus voornamelijk op transities naar dominante controleposities, klemmen en omstrengelingen.

BJJ Limburg is onderdeel van de wereldwijde organisatie Gracie Barra. Gracie Barra is een BJJ team met wereldwijd meer dan 300 BJJ scholen. Deze scholen hebben het doel om lichaam en geest te trainen door het aanleren van BJJ.

Sinds kort heeft BJJ Limburg ook een vestiging in Weert waar wekelijks Braziliaans Jiu Jitsu beoefend wordt. Tijdens de training ligt de focus op ontwikkeling van techniek en is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. De combinatie van deze twee maken de trainingen van BJJ Limburg erg interessant voor een brede doelgroep.

Lees meer over BJJ Limburg en de nieuwe locatie in Weert op www.BJJLimburg.nl, volg Facebook, neem contact op via [email protected] of bel met +31 (0) 650 412 636

Er wordt wekelijks getraind bij The Big Experience aan de Ringbaan Oost 20 B in Weert op dinsdagavond:

  • Van 19:00u – 20:00u → 12 tot en met 16 jaar (gestart eerste week van april, aanmelden nu mogelijk! Mail of bel en geef naam, geboortedatum en telefoonnummer door)
  • Van 20:00u – 21:15u → 16 jaar en ouder (senioren)

en Donderdagavond: van 20:00u – 21:30u → BJJ

Maak slim gebruik van een gratis proefles en ervaar de sfeer bij BJJ Limburg!

www.BJJLimburg.nl