Foto’s – De brandweer van Stramproy is zaterdag omstreeks 7.50 uur gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Tungeler Dorpsstraat in Tungelroy.

Ter plaatse was er flinke rookontwikkeling waargenomen bij een woning aan de straat. De rook was afkomstig van een bloembak naast de voordeur van de woning dat waarschijnlijk werd veroorzaakt door kortsluiting in een elektriciteitskabel.

Het zand uit de bloembak werd verwijderd, natgespoten en afgevoerd. De rook was ook al in de woning getrokken. Dankzij het tijdig constateren en handelen werd erger voorkomen.

9 REACTIES

  1. gelukkig es ut good aafgeloupe,mer ving ut un bitje ooverdreeve det dr 6 man motte koome um unne bloombak leeg te maake.liektj mich zelluf neet zoo meujlik.

  2. pvh: ik denk niet dat ze vanuit de kazerne kunnen zien wat er precies aan de hand is. Wat moeten ze volgens jou dan doen bij aankomst als ze constateren dat er niet meer aan de hand is dan rookontwikkeling? Moeten er 4 mannen terug lopen naar de kazerne? Lijkt me niet,toch??

  3. Dit was een mooie inzet geweest voor de SIV.

    Maar ja, dan had de brand in Weert moeten zijn en niet te vergeten tijdens kantooruren. :lol

  4. da’s mooi,ich neem aan det ze un melding krieeg waat det dr inne fik stieet.en aan de hand daovan steure ze minse dr op aaf.laot os mer neet te druk maake.misschieen hebbe ze nog ein paar eikes gevonge :lol

  5. Das werkt hetzelfde als met bomen zagen, allemaal 1 takje zagen, dus allemaal een handje zand uit de bloembak. Maar het is nog altijd beter dan als dat er niemand komt toch?

  6. Pvh : de standaardbezetting is 6 personen. Zal met veiligheid te maken hebben en niet met eitjes zoeken 😉

  7. Zolang de regering alles maar duurder maakt en geld van de burger steeld, vind ik het niks gek dat er steeds meer hennep enz komt. De rekeningen zullen toch ergens van betaald moeten worden

Comments are closed.