Aanstaande zondag, 20 april, komt Café de Cardinaal op de Oelemarkt terug voor een dag. TimoZ wordt heel even het Cardinaal van toen.

Zondag is het exact 5 jaar geleden dat café de Cardinaal haar deuren sloot en vervolgens werd overgedragen aan Timo Zenden, de huidige uitbater van TimoZ. Om voor de Cardinaalfans de heimwee te verzachten zal zondag de sfeer van toen weer terugkeren.

Het oud-personeel van de Cardinaal zal achter de bar staan om de biertjes te tappen. John en Jac, de eigenaren van de Cardinaal hebben nog niet alle personeelsleden van toen weten op te sporen. Mocht jij je geroepen voelen en wil je graag weer eens achter de tap staan neem dan contact op met Jac of John. De echte kenners weten hen te vinden.

Aanvang van de Cardinaal-reunie is om 14.00 uur. Vanaf 16.00 uur zal er een liveband optreden en vervolgens zal DJ Jacky het draaitafel in beheer nemen. De kinderen kunnen zich intussen buiten uitleven op een springkussen.

cardinaal

6 REACTIES

Comments are closed.