Ed Kowalczyk naar Weert

Op dinsdag 17 juni komt Ed Kowalczyk voor een clubshow naar Muziekcentrum de Bosuil in Weert. De zanger werd bekend als frontman van de legendarische band LIVE, waarmee hij wereldhits scoorde als ‘Overcome’, ‘The Dolphins Cry’ en ‘Run to the Water’.

Het is het tweede optreden van Kowalczyk in Weert. Nadat hij in 2012 te zien was op het Bospop festival komt hij wederom naar Weert voor een exclusief optreden in Muziekcentrum de Bosuil. Ondersteund door zijn band zal hij een energieke show neerzetten die in het teken staat van LIVE’s tweede studio album ‘Throwing Copper’. Op dit album staan onder meer de hits ‘I Alone’ en ‘Lightning Crashes’.

De voorverkoop van het concert van Ed Kowalczyk start komende zaterdag om 10.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Muziekcentrum de Bosuil en tevens bij diverse Primera vestigingen in Nederland.

www.debosuil.nl