Fietser gaat op z’n plaat

Foto’s – Een ambulance is dinsdag omstreeks 15.37 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Louis Regoutstraat.

Onder het “spoortunneltje” bij de Louis Regoutstraat / Straevenweg was een fietser uitgegleden op een stalen dekplaat. De dekplaat was er neergelegd vanwege de werkzaamheden die daar plaatsvinden. Door de regen was de plaat glad geworden.

Het slachtoffer liep diverse snijwonden op in het gezicht. Militairen van de KMS die met een oefening bezig waren kwamen uit bij de fietser en boden eerste hulp.

Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de man ter plaatse nagekeken. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens de aanwezigheid van de ambulance ging een mevrouw ook bijna onderuit op de stalen plaat. De ambulancemedewerkers baarden zich zorgen en stellen de aannemer op de hoogte. Tot die tijd, wees voorzichtig bij de bouwput voordat je ook op je plaat gaat!