Maandag 31 maart is op de Houtsnip in de wijk Graswinkel een hennepkwekerij aangetroffen.

Na een anonieme melding en een onderzoek ter plaatse werd door de politie een hennepgeur waargenomen. In een bijgebouw in de tuin werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen met 257 planten.

De planten alsmede de apparatuur van de kwekerij werden vernietigd. De bewoner krijgt een proces verbaal.

12 REACTIES

 1. Met zulke mensen waren ze blij in de tweede oorlog :lutser
  Kon je het overigens ook zelf oplossen ipv ovaral camera’s :hmmm

 2. Proces verbaal zal wel meevallen, paar honder euro, maar je krijgt een aanslag van de belasting eroverheen, die schatten hoevaak je hebt geoogst met het aantal planten wat er stond, hier krijg je een heffing over plus boete.
  Dat is niet misselijk volgens mij.

  Niet riskeren dus!!

 3. Klopt, alcohol wat veel meer schade en doden oplevert kan natuurlijk wel.

  Oh wacht…

  Achja terug na minimum inkomen zodat ik leef om te betalen. Earn earn earn. haha

 4. hahaha holder de bolder wiet op de zolder weert in het groen tja help je weert mee met haar naam groenste stad en worden de mooie groene plantjes af gepakt pff echt wel raar nederwiet is toch een heel mooie plant mooier dan die rommel in de gemeenten plasoenen staan zet er dan wat nederwiet in brengt ook nog wat op :feest :feest :feest :feest :licor43 :licor43 :licor43

Comments are closed.