Jongerenraad op stap

Op maandag 5 mei a.s., Bevrijdingsdag gaat de Jongerenraad Weert in samenwerking met het Comité Bevrijding en Herdenkingen Weert de stad verkennen samen met met een aantal senioren uit de verzorgingstehuizen Ververshof en St. Martinus.

De Jongerenraadleden begeleiden de senioren van 13.00 uur tot ± 17.00 uur tijdens een route over de Oude Markt en de Nieuwe Markt, waarbij ze allerlei bezienswaardigheden kunnen bezichtigen en kunnen deelnemen aan diverse Oud Hollandse Spelen.

Daarbij zal er samen een drankje of een ijsje genuttigd worden op een van de leuke terrassen. Familieleden die met een familielid of kennis willen deelnemen, zijn van harte welkom! We starten om 13.00 uur bij beide verzorgingstehuizen.

Meer over de Jongerenraad Weert:
https://www.facebook.com/WeertJongerenraad