Kunst – O – Foon

DjoeGio draait er zijn hand niet voor om. ‘Musiceren met de pc’ en spelen met loops en samples.

In de reguliere uitzending van Kunst – O – Foon op zondag 13 april a.s. gaan we muzikaal het experiment eens aan. Zowat iedereen heeft tegenwoordig een computer en wie houdt er nu niet van muziek. Zaak dus eens kennis te maken met de mogelijkheden die zo’n thuisstudio biedt.

Johan van de Beek is naast journalist van de Limburger ook een veelzijdig muzikant met een ‘klassieke’ Limburgse muziekopleiding. Impressies uit elektronische muziekwereld nader verklaard in toon en woord.

  • De kinderen van Njoy van jeugd- en jongerenwerk van Punt Welzijn zijn een maand lang bezig geweest met gedichten in woord en beeld. De winnaars van deze gedichtenworkshop van Cultureel Café Weert komen trots hun Kunst voordragen.
  • Sem Douven en Rianne Geraedts komen mee als begeleiders en zijn inmiddels ook een stuk enthousiaster over de dichtkunst geworden.
  • Koningsdag staat voor de deur en Tjeu Snoek en Henk Schaekers van de Stedelijke Harmonie St. Antonius zijn helemaal klaar voor het Oranjeconcert.

Riya Geboers zal wel in de richting van de filosofie kijken want het is per slot van rekening de maand van de filosofie. Dit maal in het teken van ‘de mens is niet meer’. Hoe de machine steeds meer verstrikt raakt met onze natuur.

Je bent weer van harte welkom in Stadscafé Du Commerce aan de Langstraat te Weert. Tussen 11.00 en 12.00 uur weer veel cultuur uit onze eigen regio. Ook kun je luisteren via de bekende kanalen van WeertFM zie www.weertFM.nl