Loveland Weekender

Foto’s/video – Vakantiepark de Weerterbergen in Weert was 4 t/m 6 april 2014 hét domein voor liefhebbers van knallende house, techno of groovende discobeats.

Het park was speciaal voor de gelegenheid afgehuurd door de organisatie van Loveland uit Amsterdam. Ongeveer 3000 festivalgangers uit binnen-, buitenland en Weert kwamen af op het evenement. Het festival was volledig uitverkocht. Om even te tukken na een flinke danssessie kon men even onderduiken in een bungalow of villa.

De organisatie had goed hun best gedaan om het vakantiepark extra sfeervol in te richten. Van verlichte lampions in de bomen een versierde party-discotrein. Overal waar je keek was het feest. Feesten in het zwembad, toernooitjes op de sportvelden, dobberen in een waterfiets, een openluchtfestival of met z’n allen barbecueën het kon allemaal.

Een weekend met veel muziek, zon, liefde en fun maakte het festival tot een groot succes.

> Video Loveland Weekender (ruw beeldmateriaal):
http://youtu.be/I7KuWsGTx8U

Bekijk een sfeerimpressie:
[nggallery id=1316]