Handel in harddrugs

Maarheeze – Na een uitgebreid onderzoek hield de politie de afgelopen dagen in Heeze en Maarheeze drie mannen aan voor het kopen en verkopen van harddrugs.

Bij de politie was informatie binnengekomen dat een 28-jarige man uit Someren op een aantal plaatsen in de regio drugs zou verkopen. De recherche is een onderzoek begonnen en dat leidde donderdag 3 april rond 16.45 uur tot de aanhouding van een 28-jarige man uit Maarheeze op de Heezerenbosch in Heeze. Hij had een gebruikershoeveelheid drugs bij zich die hij kort daarvoor gekocht zou hebben van de Somerenaar. De drugs zijn in beslag genomen en de man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Vrijdagmiddag 4 april rond 14.45 uur werden de man uit Someren en een 40-jarige klant uit Maarheeze opgepakt tijdens een drugsdeal. Dat gebeurde op de Driebos in Maarheeze. De verkoper had enkele grammen cocaïne bij zich. Beide mannen werden in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Inmiddels zijn de twee kopers weer heengezonden met een proces-verbaal. De man uit Someren zit nog vast en zal worden voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het onderzoek loopt nog door en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.