Run op ontbijtcheques

Er is een ware run op gratis ontbijtcheques ontstaan. Op woensdag 23 april ging bij Jumbo Heerschap in Weert en Nederweert de spaaractie voor deelname aan de langste ontbijttafel van start. Door de ontbijtcheques te verzamelen is het mogelijk om helemaal gratis deel te nemen aan dit unieke evenement in de Weerter binnenstad.

De langste ontbijttafel vindt plaats op maandag 9 juni (2e Pinksterdag) en is één van de hoogtepunten in het jubileumjaar ‘Weert 600 jaar stad’. Ondernemer Stan Heerschap (Jumbo Heerschap) is aangenaam verrast door de enthousiaste reacties: “Natuurlijk hoopten we vooraf op veel belangstelling, maar we hadden niet verwacht dat het zo snel zou gaan. In twee dagen tijd hebben we al duizenden gratis ontbijtcheques weggegeven. Om er zeker van te zijn dat we geen tekorten gaan krijgen zijn we al cheques aan het bijdrukken. We willen immers zoveel mogelijk mensen gratis laten deelnemen aan dit bijzondere ontbijt”.

Sparen voor gratis deelname is heel eenvoudig. Bij elke besteding van € 10,- aan boodschappen bij de winkels van Jumbo Heerschap ontvangt de klant een ontbijtcheque. 10 cheques geven recht op 1 toegangskaart. De kaarten zijn ook los te koop voor € 10,- per stuk. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van de € 1,- korting per cheque en het resterende bedrag bij te betalen. Het aantal toegangskaarten voor het ontbijt is beperkt. Wees er dus snel bij, want op is op.

Deelname aan de langste ontbijttafel is gekoppeld aan een loterij. Na afloop van het ontbijt worden er leuke prijzen verloot. Bovendien steunt deelname het project ‘Stop Tetanus’, een initiatief van Unicef en Kiwanis.

Meer informatie over 600 jaar Weert en de langste ontbijttafel vind je op www.weert600jaarstad.nl. Het laatste nieuws rondom dit evenement is ook te volgen via www.facebook.com/langsteontbijt en via www.twitter.com/langsteontbijt.