Sfeervolle LSD

Foto’s – Vrijdag vond de laatste schooldag (LSD) plaats van de middelbare scholen in Weert. Dit jaar was er gekozen voor een nieuwe opzet, maar dat maakte het feest van de eindexamenleerlingen er niet minder leuk door.

In tegenstelling tot voorgaande jaren vond de laatste schooldag plaats op drie afzonderlijke locaties. De eindexamenleerlingen van het College vierde hun Fiesta in de Poort van Limburg. Aldaar vlogen op het ritme van de dancebeats de opblaaskrokodillen en cactussen door de zaal.

Het Kwadrant had het gemeenschapshuis op Groenewoud als feestbasis. Daar hing een gezellig Hollywood-sfeertje en voorzagen de leerlingen elkaar met de nodige glitter en glamourkleuren en creatieve woorden op t-shirt en lijf. De docenten stonden achter de barbecue en voorzagen de leerlingen van een smakelijke hap.

Kinderpretland was de feestcomplex voor de Philips van Horne. Ook hier stonden de docenten achter de barbecue. Eerder die dag had er een showspektakel plaatsgevonden. ’s Middags ging de relaxmodus aan en was het chillen voor leerlingen in de grote speeltuin in de IJzeren Man.

Al met al veel blije gezichten en tevreden docenten. Ook de politie laat via twitter weten dat de LSD dit jaar zeer gemoedelijk en sfeervol verloopt.

Bekijk een kleine sfeerimpressie: