Op zondag 20 april aanstaande vindt in de binnenstad een open stadswandeling plaats. Het thema van deze wandeling is “Centrum van Weert m.b.t. 600 jaar historie”.

Deze wandeling wordt gestart met een kort bezoekje aan de monumentale Sint Martinuskerk, dan gaat men via de Maasstraat naar de Maaspoort, alwaar de wandeling eindigt in de protestantse “Bethelkerk”. Hier vindt een muzikaal intermezzo plaats en wordt er afgesloten met een kop koffie/thee (gratis).

Naast het verleden komt ook het heden volop aan bod. Weert is immers een bruisende stad, die aan haar toekomst werkt. Nieuwsgierig? Loop dan eens met onze stadsgids mee. De kosten bedragen € 2,– p.p. (kinderen tot 12 jaar gratis). De wandeling duurt 1,5 uur.

Vertrekpunt: om 14.00 uur op de Markt bij de ingang van de Sint Martinuskerk te Weert. Het is uiteraard ook mogelijk om op een voor jou geschikte datum en tijd een stadswandeling te boeken. Ook een culinaire stadswandeling behoort tot de mogelijkheden.

www.stadsgidsenweert.nl