Tukkende stapmaat zoek

Update – De politie is afgelopen nacht op zoek geweest naar een vermist persoon. Vrienden waren hun stapmaat uit het oog verloren.

Na een zoektocht bleek dat de vermiste persoon dronken was en vervolgens in slaap was gevallen in de kroeg, zo meldt de politie van Weert. De man werd omstreeks 3.30 uur als vermist opgegeven. Ook de ouders hadden alarm geslagen. Omstreeks 7.00 uur werd de vermiste man door een agent in het centrum van Weert aangetroffen, dit tot grote opluchting van iedereen. De politie geeft via twitter meteen een tip: drink minder en let beter op je vrienden.

De politie meldt verder dat er 1 klein opstootje heeft plaatsgevonden in de binnenstad, maar daarvan werd geen aangifte gedaan. Door boa’s werden afgelopen nacht 4 boetes uitgeschreven voor foutparkeren. Dit in verband met het overtreden van een parkeerverbod en het parkeren op een invalidenparkeerplaats.