Wilhelminasingel weer open

De werkzaamheden aan de Drieseldlaan en de Wilhel- minasingel zijn bijna afgerond en dat houdt in dat vanaf dinsdagochtend 1 april de Driesveldlaan en de Wilhelminasingel weer open zijn voor alle verkeer.

Gemotoriseerd verkeer heeft dan weer vrije doorgang over de singels. De Driesveldlaan wordt maandagavond eveneens opengesteld, wat inhoudt dat verkeer vanaf de Driesveldlaan rechtsaf de Parallelweg kan inrijden (in westelijke richting) en je in omgekeerde richting vanaf de Parallelweg (west) linksaf de Driesveldlaan in kan. Op het einde van de Driesveldlaan kan het verkeer dan zowel links- als rechtsaf over de Wilhelminasingel en Langpoort / Emmasingel.

Door de openstelling zijn de bedrijven zoal Wonen Limburg, de Hypotheker, Ut Muuëletentje, Golden Tulip en Wok Weert weer beter bereikbaar. Houdt wel rekening met de afsluiting van de Stationstunnel en tunneltje aan de Louis Regoutstraat.

www.wijwerkenaanweert.nl