SV Laar zoekt dames

SV Laar heeft een rijke historie wat betreft damesvoetbal. Sinds 1980 is er een damesteam. De dames van Laar zijn diverse keren kampioen geworden met als een van de hoogtepunten promotie naar de 1e klasse. SV Laar dames heeft diverse talenten opgeleid waaronder Manoe Meulen, die jarenlang in de eredivisie gevoetbald heeft (Willem II en VVV-Venlo) en 9 jaar in het Nederlands elftal.

Voor komend seizoen is SV Laar op zoek naar nieuwe speelsters. Ben jij 15 jaar of ouder en vind je het leuk om met ons op de dinsdag- en donderdagavond een balletje te trappen en op zondag een wedstrijd te spelen? Dan is voetballen in het damesteam van SV Laar misschien wel iets voor jou! Ook jongere meisjes zijn natuurlijk van harte welkom bij onze jeugdafdeling.

Heb jij interesse om deel uit te maken van een gezellig damesteam, of wil je wat meer informatie, neem dan contact op via [email protected]

flyerdamesvoetbal2014