Stadstriathlon in beeld

Foto’s – Weert stond afgelopen weekend op de Europese (sport)kaart. In en rond de Weerter binnenstad vond de MLA Stadstriathlon plaats. Het evenement trok veel bekijks.

Afgelopen zaterdag kwamen junioren uit heel Europa in actie om zich te kwalificeren voor de Youth Olympic Games die later dit jaar in China plaatsvinden. Tevens vond zaterdag de tweede wedstrijd plaats van de 2eDivisie triathlon. In totaal verschenen ruim 150 deelnemers uit 30 landen aan de start. Van Israël tot Finland.

Zondag was voor Weert was de eer weggelegd om het NK triathlon over de Olympische afstand te organiseren. De Stadstriathlon was tevens de aftrap van het derde seizoen Lotto Eredivisie triathlon. Mede dankzij het mooie weer trok het grote sportevenement veel toeschouwers. De mensen stonden rijendik langs de kant om de sporters aan te moedigen.

Het evenement werd mogelijk gemaakt door de inzet van tientallen vrijwilligers en vele sponsoren uit Weert. Net als bij Bospop zetten veel Weertenaren zich in om Weert op de kaart te zetten.

MiddenLimburgActueel deed samen met WeertFM live verslag van het evenement. Bekijk de beelden terug:
Zaterdag: http://iwdg.nl/StadsTriathlon_Zaterdag
Zondag: http://iwdg.nl/StadsTriathlon_Zondag

Bekijk een uitgebreide fotoreportage van de zondag:
[nggallery id=1449]