Overlast door harde wind

Foto’s – De harde wind heeft afgelopen zondag voor de nodige overlast gezorgd in de regio Weert.

De wind zorgde voor veel afgewaaide takken en omgewaaide bomen. Volgens een medewerker van de gemeente deden zich zondag zeker vijf incidenten voor ten gevolge van de harde wind.

Zo werd de brandweer van Stramproy omstreeks 10.59 uur gealarmeerd voor stormschade op de kruising van de Kruisstraat / Berbenstraat. De brandweer van Weert werd zondag omstreeks 16.12 uur gealarmeerd voor een losgewaaide tak op de Ringbaan-West.

Een ander noemenswaardig incident vond plaats op de Johanna van Polanenstraat in de wijk Moesel. Daar viel een boom op een appartementencomplex. Medewerkers van de gemeentelijke buitendienst kwamen ter plaatse en hebben ze boom in stukken gezaagd en verwijderd.

Foto’s (ingestuurd):