De politie zoekt getuigen van een mishandeling die op donderdag 24 april plaatsvond op de Maaspoort/ Graafschap Hornelaan.

Een bestuurder had zijn vrachtwagen geparkeerd bij een winkel aan de Maaspoort. Een onbekende man wilde wegrijden met zijn auto en sloeg daarbij de vrachtwagenchauffeur en vertrok, zo meldt de politie.

De politie zoekt de verdachte. Het gaat om een man met een flink postuur met een geschatte leeftijd tussen de 35 en 40 jaar oud. De man had kort zwart haar. Meer informatie over het signalement is niet bekend gemaakt.

De politie zoekt getuigen en contact met de persoon die foto’s heeft gemaakt van de mishandeling. Neem contact op via 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

11 REACTIES

 1. was het geen marokkaan in een grijze mercedes? want die gast zoek ik ook nog. die een vrouw op scooter met kind achterop dood wilde rijden. mij dus

 2. Da’s die ‘automonteur’ van de Valkenburgstraat.. om die te vinden hoef je alleen het olie-spoor maar te volgen šŸ˜‰

 3. werken ze bij de plies zelf ook nog of moet alles voor hun opgeknapt worden, en dan krijgen ze wat aangeleverd op een presenteerblad doen ze er niets mee.

 4. Oja wat betreft die vrachtwagens op de Maaspoort dat is ook knap irritant en vooral ook erg gevaarlijk op dat smal straatje. Ze zetten dat ding midden op de weg stil en gaan op hun dooie gemakje lossen, ook daar en elders moeten er bepaalde laad en lostijden ingevoerd worden.

 5. deze vrachtwagen was van de action, en stond netjes op de plek waar hij moet lossen.. daar waar duidelijk staat dat er gelost wordt, hier heeft het verkeer op de maaspoort dus helemaal geen last van!!
  klanten blijven daar maar hun auto parkeren, terwijl er netjes staat aangegeven dat het een los plaats is, en er enig hinder kan zijn..
  vind het trouwens wel erg laat om te zoeken naar getuigen, is meer als n week geleden..
  mocht t helpen, heb het personeel horen zeggen was een m arokaan! succes en sterkte aan de chauffeur

 6. Maaspoort is drukke ellende en die chauffeurs parkeren waar ze willen. Waarschijnlijk is er iets van gezegd en had de chauffeur n grote mond. Is mij ook vaker overkomen. Ach dan heeft ie nu een lesje geleerd. Corrigerend tikje

 7. bitje respect vur de chauffeurs he,dek gieet ut neet anges en as de minse ff motte wachte waere ze hielemaol gestresj.

 8. ^ Dit vooral. Je kunt slechts 200 meter gaan lopen met alle spullen. Kost teveel tijd en dus teveel geld.

 9. Hun moeten ook hun werk doen wees maar boos op de eigenaars van die winkels die kunnen ook een andere tijd door geven voor telossen

 10. det kloptj bartezz,neet eederein es altieed sociaal beezig.as chauffeur maak ich gooj mer auch slechte situaties mej.zowaal van collegaas as van luxewaage chauffeurs.we zulle dr met zieen alle wat van motte maake.

Comments are closed.