Zing donderdag 12 juni mee met de Stadzînge op de Markt. Een spetterend meezingfeest voor jong en oud in het kader van Weert 600 jaar stad.
Van donderdag 12 tot en met zondag 15 juni vindt de Muziek, dans en promsfestijn plaats op de Markt in Weert. De eerste dag van het Muziek, dans & promsfestijn kunt u meezingen met populaire liedjes en popsongs.

Fanfare St. Jan uit Tungelroy opent de avond om 18.30 uur met een muzikaal gala en speelt onder andere popsongs van Michael Jackson, Aad Weare mit Dich en The Cup Song. Uiteraard ontbreekt het winnende Wiëerterlând lidje ‘Met os. In Wieërt’ niet. Vervolgens neemt het popkoor ‘The Ray Stabbing Singers’ het muzikale stokje over en zingt, onder begeleiding van piano, drums en basgitaar, bekende pop-, rock- en musicalnummers.

Na deze muzikale opwarming is het tijd voor sfeervolle meezingers, zoals ‘Een beetje verliefd’ van André Hazes en ‘Proud Mary’ van Tina Tuner. Manoeuvre zorgt voor een gemakkelijk mee te zingen repertoire. Onder leiding van dirigent Noël Seerden en begeleidt door de gelegenheidsband bestaande uit Léon Hoeben, Jan van Dooren, Jos van Dooren en Rob Gijsen is het heerlijk meezingen. Zeker met de vocale ondersteuning van Fämke Gerits, Wendy van Dooren en Nancy van Deursen.

Ken je de tekst niet helemaal? Geen probleem, er zijn genoeg gratis tekstboekjes voorhanden. Meer informatie is te vinden op www.stadzinge.nl.

2 REACTIES

Comments are closed.