AED-netwerk Graswinkel

Vanavond wordt vanaf 19.30 uur in het clubgebouw van de Batavieren-Treffers aan de Fuutstraat 6 een informatiebijeenkomst gehouden voor de wijkbewoners van Graswinkel door HartslagNu.

Je wordt door een ervaringsdeskundige geïnformeerd over de werking van een Reanimatie Oproep Netwerk om mensen die in de wijk een hartstilstand hebben gekregen te kunnen helpen door middel van reanimatie en het gebruik van een AED.

Iedereen is van harte welkom en aanmelden is niet nodig. Ook wijkbewoners die al een reanimatie/AED of BHV diploma hebben en zich graag willen inzetten voor een Reanimatie Oproep Netwerk. De organisatie hoopt veel wijkbewoners te mogen begroeten, zodat er een goede dekking van Burgerhulpverleners in de wijk Graswinkel is te realiseren.

Jij helpt toch ook mee mensenlevens te redden?