De Legende in beeld

Foto’s – De unieke uitvoering van de Rogstaekers Legende werd vrijdag voor de eerste keer vertoond aan het grote publiek op de Markt.

De eerste uitvoering kon rekenen op duizenden enthousiaste toeschouwers. Men werd getrakteerd op een spraakmakend theaterstuk vol muziek, zang en dans. Om de beleving compleet te maken werd gebruik gemaakt van special effects en de nodige dosis humor.

De musical-cast van de Rogstaekers Legende werd bijgestaan door bijzondere acteurs met een bijrol. Zo kwam een motorclub op indrukwekkende wijze het theater binnen gereden. Onderofficieren van de KMS kwamen abseilend van de kerktoren en ook de politie was aanwezig om een bijrol te vervullen.

De toeschouwers waren vol lof over de Weerter productie. De acteurs mochten dan ook rekenen op een uitgebreid applaus.

Bekijk een sfeerimpressie: