Leurs wint tulpenrallye

Update – Op dit moment wordt de Tulpenrally gereden. Deze editie van Nederlands oudste, grootste en bekendste evenement voor klassieke auto’s, is weer een sportieve en uitdagende rally voor automobiel en equipe.

De route gaat van Annecy(Fr) naar Noordwijk (NL), vandaag is de laatste etappe. Op dit moment voert Weerternaar Alexander Leurs met zijn navigator Peter van Hoof het Expert klassement aan met een ruime voorsprong op nr.2.

Grote kans dat Alexander Leurs en Peter van Hoof de titel van de befaamde Tulpenrallye binnen slepen. De zege is zeker nog niet binnen en zal nog zwaar bevochten worden.

Update:
Winst voor Alexander en Peter in de klasse Expert. Harm Lamberigts eveneens uit Weert eindige als 10e. Een knappe prestatie! Uitslag: http://www.tulpenrallye.nl/uitslagen/

www.tulpenrallye.nl