Davy draait door

In 2013 startte Davy Reijnders (36) Headspins4Headaches, een persoonlijke actie om 25.000 rondjes op zijn hoofd draaien en zo op ludieke wijze geld in te zamelen voor jongeren met ernstige hoofdpijn en migraine.

De opbrengst komt volledig ten goede komen aan Move It Now, een landelijk initiatief van het Erasmusziekenhuis en Rijndam revalidatiecentrum in Rotterdam om jongeren (beter) te leren omgaan met hun chronische pijn.

Hoe staat het ervoor?
“Inmiddels zit ik op 15.000 rondjes en ben daarmee dus ruim over de helft. In de komende maanden hoop ik de resterende rondjes bij elkaar te draaien en nog meer geld in te zamelen. Dat is natuurlijk waar het uiteindelijk allemaal écht om draait.

Ga je in de toekomst nog eens 25.000 rondjes draaien?
“Geen haar op mijn hoofd die daar nog aan denkt. Het is echt een aanslag op je nekspieren en ook je hoofd zelf krijgt het nodige te verduren. Laat staan de kale plek die je van het draaien kunt krijgen… Wie weet komt er een nieuw concept van Headspins 4 Headaches waarbij een aantal ambassadeurs hun skills willen inzetten voor het goede doel. Maar dat idee moet nog verder uitgewerkt worden”.

En tot slot… hoe kunnen mensen ook alweer hun steun voor H4H tot uiting brengen?
“Als je mijn initiatief een warm hart toedraagt en wil ondersteunen, kun je dit doen door je bijdrage over te maken op rekeningnummer 6823365 t.n.v. D. Reijnders, o.v.v. H4H.

Per gedoneerde 5 euro sponsor je één rondje. Ik hanteer daarbij een antistrijkstokgarantie: het bedrag dat ingezameld wordt zal volledig ten goede komen aan Move It Now.