Weerter Scholen Toernooi

Foto’s – Al jarenlang wordt op de sportvelden van Boshoven het Weerter Scholen Toernooi georganiseerd. Ook dit jaar kwamen circa 1200 leerlingen van de groepen 7 en 8 van alle Weerter basisscholen naar de sportdag.

Het Weerter Scholen Toernooi wordt georganiseerd door 10 leerkrachten van de Weerter basisscholen. Het toernooi speelt zich af op de sportvelden van FC ODA en in sporthal Boshoven. De jeugd kan zich uitleven met de volgende sporten (voor zowel jongens als meisjes in aparte poules): voetbal, handbal, trefbal en basketball te spelen. Basketball wordt binnen gespeeld en hiervoor wordt de WST organisatie geholpen door Basketball Promotie Limburg en BSW.

Mede dankzij het prachtige lenteweer waren er veel uitzinnige en uiterst sportieve deelnemers te vinden op de sportvelden. Bekijk een sfeerimpressie.

Lees meer: http://weerterscholentoernooi.webnode.com