Woonbijeenkomst starters

Jongeren zijn vaak zoekende naar advies en informatie voor hun eerste woning in Weert. Binnenkort vind er weer een informatiebijeenkomst plaats.

Een eerste huis kopen is een grote stap waar veel bij komt kijken. We kunnen ons voorstellen dat dit vragen oproept: “Kan ik als starter een hypotheek krijgen? Kan ik het huis betalen? En wat worden mijn netto woonlasten per maand? Ik heb een tijdelijk contract, wat zijn nu mijn mogelijkheden? En kunnen mijn ouders mij helpen bij de aankoop van mijn huis?”

Om je wegwijs te maken, organiseert de Rabobank Weerterland en Cranendonck op maandag 19 mei een avond voor starters op de woningmarkt. Tijdens deze informatieve bijeenkomst vertellen een Financieel Adviseur van de Rabobank, een notaris en een makelaar je meer over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een huis. En uiteraard kun je vragen stellen. Samen kom je tenslotte tot een beter advies.

Je wordt graag ontvangen om 19:00 uur op het kantoor van de Rabobank aan het Raadhuisplein 2 in Nederweert. De avond wordt rond 21:00 uur afgesloten. Daarna is er nog tijd voor een drankje.

Je kan gratis deelnemen door je hier aan te melden. Doe dit snel, want vol=vol! Wil je meer weten, ga naar www.rabobank.nl/weert .